Thursday 27 June 2013

Sony Xperia Z Ultra lands as 6.4-inch Galaxy Note 3 rival



Sony has aloittaa veres Sony Xperia Z spin-off jättiläismäinen Sony Xperia Z Ultra lasku 6,4 tuuman näyttö.



Edelleen sumentaen älypuhelimen ja tabletti markkinoilla yhteensopiva Sony Xperia Z Ultra on muotoutumassa olevan kilpailija Samsung Galaxy Huomautus 3, laite, joka kallistuu IFA-2013 stylus paljastaa ja joka korvaa nykyisen Huomautus 2.

Maailman uusin Full HD älypuhelin Sony Xperia Z Ultra pakkauksissa 1080 p 6,4 - tuumainen näyttö 6.5 mm paksu runko, kuori, joka näkee myös luurin ylpeillä "maailman ohuin Full HD älypuhelin" kunnianosoitus.

"Xperia Z Ultra on kaikkein jännittävä vallankumous suurinäyttöinen älypuhelin Viihdelaitteiden sekä Hoikentaen ja suurin Full HD älypuhelin näyttö maailmassa, joka on vertaansa vailla." Leena MacDougall, elokuvaohjaaja-lta Xperia markkinointi aikaa Sony Mobile Communications väitti. "Tuomme jo paras Sony teknologia ja design koko joukon premium älypuhelimet ja tabletit, ja nyt me tuomme tämän saman palkkion suurinäyttöinen älypuhelin-segmentti tarjoaa uudet normit muille.



Sony Xperia Z Ultra erikoisartikkeli


Enemmän kuin ylimitoitettu kikka, Sony Xperia Z Ultra paria 6,4 tuuman 1080p triluminos näyttö nopeaa 2,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon prosessori, joka näkee luurin reuna aikaisemmin 1.9GHz quad-core tarjoaa Samsung Galaxy S4.

Kun laitteessa plus kokoinen laitos antaa hirvittävän akku lisätään, Xperia Z Ultra hyötyy 3000mAh litium-ioni-akku. Googlen Android Jelly Bean OS on myös.

Huolimatta huomattavia hypätä kooltaan yli 5 tuuman Sony Xperia Z, 6.5mm paksu, 212g paino Z Ultra hyötyy samat vedenpitävä ominaisuudet edeltäjänsä.

Vaikka phablet laite toimiteta oma integroitu kynällä, Sony Xperia-Z sopii kuulemma kapasitiivinen stylus tai metalli kynä. Se on 8 megapikselin häntäpää-ratsastava kamera avulla Exmor RS mobiili-anturi ja toinen, 2 megapikselin snapper edessä.

IP58 ja IP55 suojattu, Sony Xperia Z Ultra, mitkä ominaisuudet 4G LTE connectivity etuosto-oikeus ja NFC, on tarkoitus purkaa trio värit musta, valkoinen ja violetti vaihtoehtoja saatavilla



Sony Xperia Z Ultra Julkaisupäivä ja hinta


Vaikka luuri on virallisesti julkistettu, Sony Xperia Z Ultra ajankohta on vielä supistuu sen jälkeen "Q3 2013." Mitä enemmän Sony Xperia Z Ultra hinta on vielä ylös ilmaan.