Wednesday 26 June 2013

Lumia 521: T-Mobile with a Solid-Enough Quality



teknologian kehitys voi vaikuttaa kehitykseen televiestinnän laitteeseen. Äskettäin televiestinnän suunnittelemaan, kuten matkapuhelin voi olla esimerkiksi televiestinnän laitteeseen kehityksen. Uudet versiot matkapuhelin eri tekniikoita, on aina tullut joka vuosi. Se tapahtuu teknologian käyttää matkapuhelimia pyörii erittäin nopeasti. Matkapuhelimia voi olla monia toimintoja lisäksi televiestinnän välineenä, kuten pelissä peli, internet-käytön ja television katselun. Lumia 521 on yhdenlaista matkapuhelimet, jonka avulla voidaan katsella televisiota, joten se luokitellaan T-Mobile.

Lumia 521 on T-Mobile, joka on kiinteä tarpeeksi laatu ja kohtuullinen hinta. On niin monet valitsevat T-Mobile koska niiden tietoliikenne suunnitella telekommunikaatio-laitteena, sitä voidaan käyttää laitteen television katselun. Joten ihmiset katsella Televisiota kaikkialla ne ovat käyttämällä matkapuhelinta. Lumia 521 on älypuhelin, joka käyttää Windows 8 teknologian ja sopiva hinta. Meidän täytyy vain maksaa $ 149.95 saada Lumia 521 HSN 27.4. Se ei ole kallista, jos sitä verrataan tekniikkaa käyttäen smart phone. Windows 8 teknologian ja televisio verkosto tullut syistä miksi on monet ihmiset valitsevat Lumia 521 kuin televiestinnän laitteeseen.

Lumia 521 käyttää WVGA 800 x 480 LCD-paneelin ja 4 tuuman näyttökoko. Itse asiassa Näissä vaatimuksissa tekee tekstin terävä ja selkeä kuin toiset. Se on erittäin sopiva tukee smart phone T-Mobile-Puhelin, joka on vankka laatu. Se on 8 gt sen jäsentenvälinen muisti asema, joka antaa käyttäjille enemmän tilaa tiedostojen tallentamiseen valtavasti. Se on myös kiinnostunut suunnittelu, joka saa monet ihmiset haluavat saada Lumia 521. Sen 9.9 mm paksuus tekee Lumia 521 kiinnostuvat sen suunnitteluun.